ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο χέρι είχε το κράνος η Ευτυχία – Ένα απλό κορίτσι που λάτρευε τις γρήγορες μηχανές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο χέρι είχε το κράνος η Ευτυχία – Ένα απλό κορίτσι που λάτρευε τις γρήγορες μηχανές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άλλη μια τραγική πτυχή του δράματος έρχεται στο φως για το τρομερό θανατηφόρο δυστύχημα που έγινε στη Λεμεσό την Κυριακή 23/4, με θύμα την 30χρονη μοτοσικλετιστή, Ευτυχία Κλεομένη.

Στα αρχικά στάδια της διερεύνησης του δυστυχήματος ειπώθηκε ότι ήταν άγνωστο εάν η Ευτυχία έφερε το κράνος της. Αυτό διευκρινίστηκε στην πορεία με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Αστυνομία κάνοντας ξεκάθαρο ότι η ίδια δεν το έφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εξακριβώθηκε αν η Ευτυχία έφερε το κράνος της - Επίσημη τοποθέτηση Αστυνομίας

Το κράνος όμως βρέθηκε στη σκηνή, αρκετά μέτρα μακριά και από το πτώμα και την μοτοσυκλέτα. Δυστυχώς η άτυχη Ευτυχία επέλεξε να το τοποθετήσει στο χέρι αντί στο κεφάλι.

Φωτογραφία του κράνους από τη σκηνή του θανατηφόρου τροχαίου στην Οδό Συνεργατισμού​:

Λάτρης των μηχανών  

Η 30χρονη από τη Λεμεσό ήταν λάτρης των μηχανών μεγάλου κυβισμού. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook είχε αρκετές φωτογραφίες που την δείχνουν να ποζάρει με χαμόγελο πάνω στην λατρεία της.

Δυστυχώς για την ίδια και την οικογένεια της, η αγάπη της για της γρήγορες μηχανές έμελλε να της στοιχίσουν και τη ζωή.

Ένα απλό κορίτσι

Η Ευτυχία ήταν ένα κορίτσι απλό και καθημερινό που εργαζόταν σε πρακτορείο στοιχημάτων όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», για να βγάλει τα προς το ζην.

Η ίδια ξεψύχησε λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι της όταν 79χρονος φέρεται να της ανέκοψε τον δρόμο. Ο 79χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αφού υπέστη νευρικό κλονισμό την ώρα που εκκρεμεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εκκρεμεί το ένταλμα σύλληψης του 79χρονου – Στο Νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ​

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η Ευτυχία ξεψύχησε λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι της – VIDEO

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εξακριβώθηκε αν η Ευτυχία έφερε το κράνος της - Επίσημη τοποθέτηση Αστυνομίας

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top