Νέοι Ε/κ και Τ/κ μιλούν για την εισβολή του 1974 και το Κυπριακό - Μνήμες, απόσταση και ένα κοινό όραμα
Πενήντα και πλέον χρόνια μετά την τουρκική εισβολή του 1974, η Κύπρος παραμένει ένα νησί διαιρεμένο.
Διαβάστε επίσης: Ειρήνη Κολιδά: Η αποκάλυψη για το σεξ που μας ξάφνιασε!
Έχει επιλέξει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις σχέσεις του. Ο 44χρονος ηθοποιός όταν έφυγε για το survivor άφησε πίσω μια όμορφη σύντροφο που την περνάει 22 χρόνια
Ο ηθοποιός ταξιδεύοντας για τον Άγιο Δομίνικο, εκτός από την οικογένεια του άφησε πίσω και την σύντροφο του. Μάλιστα, η Γεωργία σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας στο παιχνίδι επιβίωσης έστειλε γράμμα στον Γιώργο, χωρίς όμως ο ίδιος να αποκαλύπτει ποια είναι.
Το όνομα της είναι Γεωργία Αβασκαντήρα, είναι 22χρονών και είναι χορεύτρια. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και οι δύο τους γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στην Τήνο μέσω γνωστών. Παρακάτω θα δείτε μια κοινή τους φωτογραφία από σπάνια δημόσια έξοδο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις