ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι έρευνες για τον φόνο του Άντρου Ροδοθέου... – Βολίδες από σφαίρες διαμετρήματος 7,62 στους τοίχους της εξοχικής κατοικίας

Οι έρευνες για τον φόνο του Άντρου Ροδοθέου... – Βολίδες από σφαίρες διαμετρήματος 7,62 στους τοίχους της εξοχικής κατοικίας

Στο κενό πέφτουν για την ώρα οι έρευνες σχετικά με τον φόνο του Άντρου Ροδοθέου που διαπράχθηκε την Τετάρτη 12 Απριλίου στην εξοχική κατοικία φιλικού του προσώπου στο χωριό Γεράσα της Επαρχίας Λεμεσού.

Αστυνομικές πήγες, αναφέρουν πως στην κατοχή της ανακριτικής ομάδας που διερευνά την υπόθεση βρίσκονται τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα τόσο του άτυχου Ροδοθέου όσο και των φιλικών του προσώπων.

Ελπίδα είναι πως ίσως από τις κλήσεις θα μπορέσουν να δουν φως στο τούνελ. Να θυμίσουμε πως πριν την δολοφονία το θύμα είχε μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο, αλλά είχε σβήσει το μητρώο των κλήσεων.

Δυστυχώς οι έρευνες για την ώρα έχουν πέσει στο κενό, καθώς δεν έχουν προκύψει νέα στοιχεία που να μπορούν να οδηγήσουν τις Αρχές στους ηθικούς ή τους φυσικούς αυτουργούς.

Στα χέρια των ανακριτών βρίσκονται τα αποτελέσματα του βαλλιστικού ελέγχου από την μισή αλλοιωμένη σφαίρα που αφαιρέθηκε από το σώμα του Άντρου Ροδοθέου, ωστόσο τα αποτελέσματα  δεν βοήθησαν καθόλου.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως η βαλλιστική εξέταση δεν έδωσε φως για νέα στοιχεία ενώ από τις βολίδες που υπήρχαν στους τοίχους εντός του σπιτιού, διαπιστώθηκε πως πρόκειται για σφαίρες διαμετρήματος 7,62.

Σφαίρες που παίρνουν τα καλάσνικοφ, τα G3 και γενικά τα στρατιωτικά τυφέκια.

Συγκεκριμένα, για την ώρα υπάρχουν μόνο ενδείξεις και όχι οτιδήποτε που να μπορεί να οδηγήσει τους ανακριτές σε σύλληψη προσώπου.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top