Δείτε πώς αντέδρασε ο Μάριος Πρίαμος μετά την εξόντωση της Ελισάβετ από την Βαλαβάνη! VIDEO
16.05.2017 - 19:07
Κι ενώ τον βλέπουμε στα αγωνίσματα να είναι σκληρός και αδίστακτος, λύγισε όταν είδε την συμπαίκτρια του...
Το αγώνισμα της ασυλίας που παρακολουθήσαμε την Δευτέρα, 15-5, ήταν πολύ δύσκολο και η Ελισάβετ δυστυχώς δεν κατάφερε να δώσει νίκη στην ομάδα της.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα φώναζε «Δεν μπορώ» και έδειχνε ότι δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στο τόσο δύσκολο αγώνισμα, το οποίο απαιτούσε σβελτάδα και ευστοχία.
Με το πέρας του αγώνα η φοιτήτρια Οικονομικών ξέσπασε σε κλάματα και ο Μάριος Πρίαμος την αγκάλιασε και την σήκωσε στοργικά από την παραλία λεγοντάς της: «Έλα ρε θηρίο μου. Ατε ρε θηρίο μου πάμε...».
Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.