Ψεύδεστε κύριε Κοκκινάκη! Και «μαγειρεύεις» ψηφοφορίες και υποκρίθηκες τον άρρωστο για να μην αγωνιστείς! VIDEO

Ψεύδεστε κύριε Κοκκινάκη! Και «μαγειρεύεις» ψηφοφορίες και υποκρίθηκες τον άρρωστο για να μην αγωνιστείς! VIDEO

Φυσικά δεν ξέρει ότι η Λάουρα τον έδωσε στην ψύχρα σχετικά με την ψηφοφορία τους...

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε πως «μαγειρεύτηκε» η ψηφοφορία και ο Κώστας Κοκκινάκης ορκίστηκε στο παιδί του ότι δεν έκανε κάτι τέτοιο. 

Όμως ο πολίστας υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο γιατί η Λάουρα τον έδωσε στεγνά στην συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη και είπε πως όντως είχε συνεννοηθεί με τον Κώστα τι θα ψηφίσουν. 

Και για να μην ξεχνιόμαστε ο Κοκκινάκης μαζί με τον Χανταμπάκη και τον Χούτο υποκρίθηκαν ότι έχουν πρόβλημα για να μην αγωνιστούν στο έπαθλο της ασυλίας, επειδή νόμισαν ότι αν έχαναν θα έβγαζαν εκτός παιχνιδιού τον Ντάνο. Δυστυχώς ο κόσμος επέλεξε να αποχωρήσει η κολλητή τους, Σόφη Πασχάλη. 

Διαβάστε επίσης: Άγριος καβγάς στο Survivor: Εκτός εαυτού ο Κοκκινάκης έβριζε τον Σπαλιάρα – «Μην κοιτάς σαν μ…ας ρε» - VIDEO 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE