LIFESTYLE

Άδοξο το τέλος για σειρά του MEGAONE!

Άδοξο το τέλος για σειρά του MEGAONE!

Πότε κόβεται η δραματική σειρά του καναλιού του Αρχαγγέλου, η οποία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς...

Άσχημα τα νέα για τηλεοπτική σειρά που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό, όμως δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των ιθυνόντων του καναλιού όπου προβάλλεται.

Άδοξο τέλος αναμένεται για την «Αρένα» του Star, που προβάλεται στην Κύπρο από το κανάλι του Αρχαγγέλου. Η καθημερινή σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη, που ξεκίνησε μόλις πριν από δύο μήνες, θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου, καθώς οι επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης κυμαίνονται αρκετά χαμηλότερα από τον μέσο όρο του καναλιού.

Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη σειρά είχε ξεκινήσει με πολύ καλές προδιαγραφές αφού στο καστ της συμμετέχουν μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς. Ένεκα της αλλαγής των προτιμήσεων όμως του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, η σειρά δεν είχε την αναμενόμενη τηλεθέαση με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του καναλιού της Κηφισιάς να πάρουν την απόφαση να την κόψουν σύμφωνα με τη real. 

Αποτέλεσμα εικόνας για MEGAONΕ ΑΡΕΝΑ

Πρωταγωνιστούν οι Κώστας Αποστολάκης, Κώστας Αποστολίδης, Νίκη Γρανά, Ζέτα Δούκα, Λεωνίδας Καλφαγιάννης,Ελισάβετ Μουτάφη, Τάνια Τρύπη και ο δικός μας Χάρης Κκολός, 



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top