LIFESTYLE

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα δύο νυφικά της Αριστοτέλους! Πότε θα φορέσει το στενό;

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα δύο νυφικά της Αριστοτέλους! Πότε θα φορέσει το στενό;

Το ένα είναι πολύ ιδιαίτερο και όσοι την είδαν την χαρακτήρισαν υπέρλαμπρη... Το άλλο με layers και αναμένεται να μας ξεγελάσει με την σέξι της εμφάνιση...

Η μεγάλη μέρα έφτασε, και αύριο, Πέμπτη, 1η Ιουνίου η παρουσιάστρια παντρεύεται. Όλα είναι έτοιμα... με την Χριστιάνα να αναμένεται απαστράπτουσα…

Αναμφίβολα όλοι αναμένουμε να δούμε την παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου και της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» νύφη, παρόλο που την έχουμε δει να ποζάρει στο παρελθόν με νυφικό. 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους για την μεγάλη μέρα του γάμου της με τον Γιώργο Εφραίμ έχει επιλέξει όχι ένα, αλλά δύο νυφικά. Ως είθισται το ένα θα το βάλει στην εκκλησία και το άλλο στην δεξίωση και στο γλέντι που θα ακολουθήσει στο Amathus Beach Hotel στην Λεμεσό. 

Η μέλλουσα σύζυγός του Γιώργου Εφραίμ επέλεξε να φορέσει μια νυφική δημιουργία της Έφης Παπαϊωάννου και ένα custom made νυφικό από τον οικο Montenapoleone. 

Πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline θέλουν στην εκκλησία να εμφανίζεται με το νυφικό από το Gala Montenapoleone, το οποίο είναι custom made και έχει φτάσει από το Ισραήλ…

Διαβάστε επίσης: Ο τραγουδιστής κατεβαίνει στην Κύπρο αποκλειστικά για τον γάμο της Αριστοτέλους!

Άνθρωποι που την είδαν στις πρόβες μας έχουν πει ότι στον γάμο της θα είναι υπέρλαμπρη και η ίδια μέσα στο πρώτο της νυφικό, το οποίο χαρακτήρισαν ως ιδιαίτερο, νιώθει πολύ χαρούμενη. 

Όσον αφορά στο δεύτερό της νυφικό, φέρει την υπογραφή της Έφης Παπαϊωάννου και καλά διασταυρωμένες πληροφορίες το θέλουν να είναι σε στενή γραμμή με layers. Άλλωστε τα νυφικά ΕΦΙ έχουν ως χαρακτηριστικό την ανάδειξη της γυναικείας φιγούρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άσχετο αν η παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. 

Εμείς ευχόμαστε στο ζεύγος «Η ώρα η καλή». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top