ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Απέλυσαν εργαζόμενη χωρίς καμιά προειδοποίηση – Της έστελναν επιστολές με ψευδείς στοιχεία

ΚΥΠΡΟΣ: Απέλυσαν εργαζόμενη χωρίς καμιά προειδοποίηση – Της έστελναν επιστολές με ψευδείς στοιχεία

Η παραπονούμενη, αρνείται να δεχθεί, την παράνομη- όπως την χαρακτηρίζει- απόλυσή της…

Συγκεκριμένα, η παραπονούμενη, προέβη σε δημόσια καταγγελία της εταιρείας στην οποία εργαζόταν μέχρι πρότινος, αναφέροντας τα γεγονότα, όπως η ίδια τα αντιλήφθηκε.

Στην ανάρτησή της σε γνωστή σελίδα στο Facebook, η παραπονούμενη αναφέρει αρχικά, «Θα ήθελα να καταγγείλω ότι μετά από 3 χρόνια συνεχούς εργοδότησης σε μια εταιρεία με απέλυσαν χωρίς καμία αιτία ή έστω προειδοποίηση. Αρχικά αποφάνθηκαν ότι ήταν λόγω πλεονασμού και μου ζητήθηκε να υπογράψω ότι παραιτούμαι οικειοθελώς».

Στην συνέχεια επισημαίνει ότι, «Όταν αρνήθηκα να το πράξω αυτό την επόμενη μέρα μου έδωσαν μια επιστολή στην οποία αναφέρονταν με ψευδή στοιχεία ότι με απαλλάσσουν από τα καθήκοντα μου λόγω χαμηλής απόδοσης. Έχω επιστολές από την Εταιρεία που αποδεικνύουν το αντίθετο. Η μία επιστολή αναφέρεται στην πρόοδο μου και στην αύξηση μισθού που είχα λάβει με όλες τις ευχαριστίες για την προσφορά μου στην Εταιρεία. Η άλλη είναι μια συστατική επιστολή στην οποία αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια προς το πρόσωπο μου».

Ενώ διερωτάται, «Γιατί αυτά τα 3 χρόνια δεν έλαβα κάποια γραπτή προειδοποίηση;  Ίσως κάποια επιστολή; Κάτι που να αποδεικνύει ότι όντως δεν έκανα σωστά την δουλειά μου».

Τέλος, η παραπονούμενη, υποστηρίζει ότι, αρνείται να δεχθεί την παράνομη απόλυσή της, αλλά και να γίνει ακόμα ένα θύμα των μεγαλεπήβολων εργοδοτών που καταπατούν κάθε νόμο και κινούνται εις βάρος των απλών πολιτών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top