ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Ετοιμαστείτε για μίνι καύσωνα – Θα «κτυπήσει» 35αρι ο υδράργυρος

ΚΑΙΡΟΣ: Ετοιμαστείτε για μίνι καύσωνα – Θα «κτυπήσει» 35αρι ο υδράργυρος

Ασθενής χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Το απόγευμα της Τρίτης 06/06,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  Μποφόρ αλλά στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά θα πνέουν μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4  με 5  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε (06/06) , ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος,  όμως τις αυγινές κυρίως ώρες τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί,  ασθενείς, 2  με 3  Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19  βαθμούς στο εσωτερικό,  στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 17  βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 7/6,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί,  ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  μέτριοι, 4  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 30  στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 28  βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη,  την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.  Από αργά το απόγευμα της Πέμπτης και μετά στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη και την Παρασκευή και μικρή πτώση το Σάββατο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top