Στις 27 Ιουνίου η επίσκεψη μη Τουρκοκύπριων μουσουλμάνων από τα κατεχόμενα στο Χαλά Σουλτάν

Στις 27 Ιουνίου η επίσκεψη μη Τουρκοκύπριων μουσουλμάνων από τα κατεχόμενα στο Χαλά Σουλτάν

Στις 27 Ιουνίου, ημέρα Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη επίσκεψη μουσουλμάνων εκ Τουρκίας ή άλλων χωρών από τα κατεχόμενα στον τεκέ Χαλά Σουλτάν στη Λάρνακα, σύμφωνα με ανακοίνωση του «υπουργείου θρησκευτικών υποθέσεων».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι προτεραιότητα θα έχουν όσοι θα επισκεφθούν τον τεκέ για πρώτη φορά. Όλοι οι επισκέπτες θα είναι άνω των 18 ετών και να μην έχουν πρόβλημα με τα έγγραφα εισόδου – εξόδου.

Θα πρέπει τέλος να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 14 Ιουνίου και να πληρώσουν το ποσό των 40 ΤΛ (10 ευρώ) για τα έξοδα.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE