ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραδοχή «Μπένη» στο δικαστήριο: «Ναι, ήθελα να σκοτώσω το Αλεξούι τζιαι τον Τσιάκκα»

Παραδοχή «Μπένη» στο δικαστήριο: «Ναι, ήθελα να σκοτώσω το Αλεξούι τζιαι τον Τσιάκκα»

Στην παραδοχή ότι ήθελε να σκοτώσει τον Αλέξη Μαυρομιχάλη (Αλεξούι) και τον Χρίστο Δημητρίου (Τσιάκκα) προχώρησε ο καταδικασθέντας Μάριος Χριστοδούλου άλλως «Μπένη».

Ο «Μπένη» στην δικάσιμο της 19ης Ιουνίου 2017 για την υπόθεση ξυλοδαρμού του στο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ του ΑΠΟΕΛ τον Νοέμβριο του 2014 ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, «ναι, ήθελα να σκοτώσω το Αλεξούι τζαι τον Τσιάκκα λόγω του ξυλοδαρμού αλλά τζιαι για έναν άλλο πρόσωπο».

Το δικαστήριο ρώτησε ακολούθως, «ποιος είναι;». Για να απαντήσει ο «Μπένη», «δεν ξέρω που είναι».

Η δικαστής επανέλαβε την ερώτηση  λέγοντας, «δεν σε ρωτήσαμε που είναι αλλά ποιος είναι το άλλο πρόσωπο».

Ο καταδικασθέντας για το τετραπλό φονικό στην Αγία Νάπα Μάριος Χριστοδούλου δεν θέλησε να κατονομάσει  τον εν λόγω πρόσωπο για το οποίο έκανε αναφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ «ΜΠΕΝΗ» ΣΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ: Κατέθεσε εναντίον Μαυρομιχάλη και τριών φίλων του – «Έτον τζιαίμε. Θέλει τον ο αρχηγός» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μήνυμα Μαυρομιχάλη προς «Μπένη»: «Πε του να μεν μας στείλει ξανά φιλάκια. 'Έπαιξε' τους φίλους μας τζιαί εννά μας στέλνει φιλάκια;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top