ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ – Δικαστής: «Τελικά ποιος πήρε ποιόν τηλέφωνο;» - Σύγχυση προκάλεσε ο Ντέγιαν Λόι

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ – Δικαστής: «Τελικά ποιος πήρε ποιόν τηλέφωνο;» - Σύγχυση προκάλεσε ο Ντέγιαν Λόι

Σε αντίφαση υπέπεσε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ο Ντέγιαν Λόι, που κατηγορείται για συνέργεια στο άγριο φονικό της Αγίας Νάπας (23/06).

 Ο Σέρβος φρουρός ασφαλείας που κατηγορείται ότι συνεργάστηκε με τους εκτελεστές ειδοποιώντας τους για τις κινήσεις του Φάνου Καλοψιδιώτη, μπέρδεψε το ακροατήριο με τις αναφορές του για το επίμαχο τηλεφώνημα που έγινε μέσω του κινητού του. Το εν λόγω τηλεφώνημα υποτίθεται ότι τυχαία τον οδήγησε στις τουαλέτες του Stone Garden με αποτέλεσμα οι εκτελεστές να κάνουν το έργο τους ανενόχλητοι.

Περιγράφοντας τη στιγμή που οδηγήθηκε στην τουαλέτα είπε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο σε αυτόν αριθμό και μάλιστα τον έδειξε και στον Βαλεντίνο Καλλιτσιώνη. Στη συνέχεια ανέφερε ότι τηλεφώνησε σε κάποια Αναστασία.

Ωστόσο, άλλα είχε δηλώσει στην κατάθεσή του μια ημέρα μετά το φονικό. Συγκεκριμένα, στις 24/06/2016 είχε πει ότι του τηλεφώνησε η φίλη του η Αναστασία για να βρεθούν σε κατοπινό στάδιο στο κέντρο διασκέδασης Αμάρε όπου είχε πάρτι. Με απλά λόγια, την Τρίτη (20/06) στο δικαστήριο έδινε εντελώς διαφορετική εκδοχή. Στην κατάθεσή του μιλούσε για τηλεφώνημα που δέχθηκε, ενώ στο δικαστήριο είπε ότι τηλεφώνησε ο ίδιος.

Η πρόεδρος του τριμελούς Κακουργιοδικείου παρενέβη επισημαίνοντας την αντίφαση. «Τελικά ποιος πήρε ποιόν τηλέφωνο;» διερωτήθηκε.

Ο Λόι απάντησε ότι ήταν λίγο μπερδεμένα τα γεγονότα στο μυαλό του και ότι δεν θυμόταν με ακρίβεια τι είχε γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ – Λόι για Καλοψιδιώτη: «Αυτός είναι ο λόγος που νιώθω και λίγη ενοχή...»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top