Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Αν και η εκπομπή σε ένα καινούργιο σταθμό «κόβει» πρώτη το νήμα της τηλεθέασης, χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση και μια δόση φρεσκάδας και ανανέωσης με την όμορφη παρουσιάστρια να έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις της.
Σύμφωνα με το περιοδικό Tv Mανιά για την απογευματινή ζώνη δρομολογούνται μεγάλες αλλαγές τόσο στο κόνσεπτ όσο και των ανθρώπων που πλαισιώνουν την Χριστιάνα Αριστοτέλους. Πηγή από το κανάλι, συνεχίζει το δημοσίευμα, επιβεβαιώνει πως θα γίνουν αλλαγές χωρίς να καθοριστούν ακόμα ποιες είναι αυτές, ενώ συμπληρώνει ότι η εδώ και μήνες η Αριστοτέλους ενημέρωσε την ομάδα της ότι θα υπάρξουν ανακατατάξεις.
Η ιστοσελίδα μας διασταύρωσε τις πιο πάνω πληροφορίες με το δικό μας ρεπορτάζ να κάνει λόγο για ενδεχόμενο δύο αποχωρήσεων από την εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα».
Ο σταθμός των Λατσιών σκέφτεται μάλιστα να «ρίξει» την παρουσιάστρια και σε βραδινό εβδομαδιαίο σόου περι τα τέλη Δεκεμβρίου, χωρίς ωστόσο τίποτα να είναι σίγουρο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις