LIFESTYLE

Χρ. Αριστοτέλους: «Άνθρωποι που θεωρούσα φίλους μου λειτούργησαν σαν να ήταν οι χειρότεροι εχθροί μου» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χρ. Αριστοτέλους: «Άνθρωποι που θεωρούσα φίλους μου λειτούργησαν σαν να ήταν οι χειρότεροι εχθροί μου» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για όλα και για όλους μίλησε η λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου, στο Down Town της Κυριακής 25/6, ανάμεσα σε άλλα και για το μεγάλο ξεκαθάρισμα ανθρώπων στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, σε πολυσέλιδη συνέντευξή της, στο περιοδικό Down Town, σχολίασε τα πάντα, χωρίς να κρυφτεί.

Η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Γεωργίου, αρχικά ρώτησε την ξανθιά παρουσιάστρια, για το τι την οδήγησε να σχολιάσει, πρόσφατα, τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της.

Διαβάστε επίσης: Στάζει μέλι για τον Γιώργο της η Χριστιάνα Αριστοτέλους «Κάποια πράγματα δεν τα εκλογικεύεις, απλώς τα αισθάνεσαι…»

Η Χριστιάνα απάντησε πως, σπάνια μπαίνει σε μια τέτοια διαδικασία, όταν όμως είναι τόσο φανερό, ότι ορισμένα δημοσιεύματα είναι εσκεμμένα και μεθοδευμένα, πιστεύει ότι μια στο τόσο, είναι καλό να απαντάς.

Ωστόσο, σε μια υπό ερώτηση της δημοσιογράφου, για το αν την στεναχωρεί, ο «πόλεμος» που δέχεται κατά καιρούς η ίδια απάντησε:

«Τα παιδιά στην εκπομπή, το τελευταίο διάστημα, πρέπει να με ρώτησαν πάνω από είκοσι φορές «Χριστιάνα, πως είσαι τόσο ψύχραιμη;». Όταν αντιλαμβάνεσαι, όμως, ότι ο άλλος το κάνει απλώς για να σε «πυροβολήσει», δεν μπορεί να ασχοληθείς. Αισθάνομαι περήφανη που δεν έχω ανταποδώσει ποτέ σε κανέναν ό,τι μου έχει κάνει. Δεν σου κρύβω ότι φέτος απογοητεύτηκα από ανθρώπους που θεωρούσα φίλους μου και λειτούργησαν σαν να ήταν οι χειρότεροι εχθροί μου. Έδωσα χρόνο στον εαυτό μου να στεναχωρηθεί και να κλάψει. Αν ήξερα πως μια τηλεοπτική μεταγραφή θα έφερνε τέτοιο ξεκαθάρισμα ανθρώπων στη ζωή μου, θα την έκανα πολύ πιο νωρίς».

*Οι φωτογραφίες είναι από τη φωτογράφιση που έγινε στο περιοδικό Down Town, για την συνέντευξη

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεμσοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top