LIFESTYLE

Στάζει μέλι για τον Γιώργο της η Χριστιάνα Αριστοτέλους «Κάποια πράγματα δεν τα εκλογικεύεις, απλώς τα αισθάνεσαι…»

Στάζει μέλι για τον Γιώργο της η Χριστιάνα Αριστοτέλους «Κάποια πράγματα δεν τα εκλογικεύεις, απλώς τα αισθάνεσαι…»

Σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται, μιλά με πιο κολακευτικά λόγια, για τον άντρα της, η παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, στην μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town της Κυριακής 25/6, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, μίλησε για πολλά, ανάμεσα σε αυτά, δεν θα μπορούσε να λείπει η κουβέντα για τον άντρα της πλέον, Γιώργο Εφραίμ και για τον γάμο τους.

Για τον γάμο της η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου, ανάφερε πως αν και δεν το περίμενε, ήταν όπως τον είχε ονειρευτεί. Είπε πως, αν και μέχρι την τελευταία στιγμή βρισκόταν στον σταθμό και εργαζόταν, ούτε η ίδια, ούτε ο σύζυγός της γνώριζαν τι ακριβώς θα γινόταν, δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε τι της ετοίμασαν οι συνεργάτες της.

Διαβάστε επίσης: Χρ. Αριστοτέλους: «Άνθρωποι που θεωρούσα φίλους μου λειτούργησαν σαν να ήταν οι χειρότεροι εχθροί μου» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε μια άλλη ερώτηση της δημοσιογράφου Κωνσταντίνας Γεωργίου, στην οποία δόθηκε η συνέντευξη, για το πόσο διαφορετικοί χαρακτήρες είναι η Χριστιάνα και ο Γιώργος, η παρουσιάστρια ανάφερε:

«Είμαστε διαφορετικοί, αλλά συνάμα, αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Μας αρέσει πολύ να περνάμε χρόνο μαζί. Οι φίλοι μας, γελάνε πολύ με τους λόγους που βρίσκουμε για να τσακωθούμε»

Ενώ στην ερώτηση, για το τι την έκανε να πει πως «αυτός είναι ο άντρας της ζωής της» είπε:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μετά από οκτώ μήνες σχέσης, ο Γιώργος μου έκανε πρόταση γάμου. Δεν είχα, όμως, την παραμικρή αμφιβολία. Θεωρώ ότι ο Γιώργος είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Όχι πως δεν υπάρχουν στιγμές που με εκνευρίζει – όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια- αλλά είναι σημαντικό να εκτιμάς τον σύντροφό σου. Άλλωστε, κάποια πράγματα δεν τα εκλογικεύεις, απλώς τα αισθάνεσαι. Ο Γιώργος με κάνει να νιώθω ασφάλεια. Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι ο άντρας μου, ο φίλος μου. Μαζί του αισθάνομαι άνετα να μοιραστώ κάθε μου ανησυχία».

Όσο για τη διαφορά ηλικίας που υπάρχει μεταξύ τους, η Χριστιάνα ανάφερε:

«Με είχε προβληματίσει, γιατί ο Γιώργος ήταν 26 ετών κι εγώ 32. Πολύ γρήγορα όμως, με έκανε να μην έχω αμφιβολία. Όσο περνούν τα χρόνια, άλλωστε, η διαφορά ηλικίας εκμηδενίζεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top