ΠΑΦΟΣ: Ενοικίασε το διαμέρισμα σε 21χρονη αλλά φεύγοντας πήρε μαζί της και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές

ΠΑΦΟΣ: Ενοικίασε το διαμέρισμα σε 21χρονη αλλά φεύγοντας πήρε μαζί της και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές

Ιδιοκτήτρια διαμερίσματος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι 21χρονη αλλοδαπή στην οποία ενοικίαζε το διαμέρισμα της μόλις πέρασε ένας μήνας το εγκατέλειψε αποσπώντας όπως είπε, διάφορα αντικείμενα.

Όπως η παραπονούμενη ανέφερε στην Αστυνομία από το διαμέρισμα της το οποίο ενοικίαζε στην 21χρονη και στον σύντροφο της απουσίαζαν ένα ψυγείο, ένα φουρνάκι και ένας αποκωδικοποιητής συνολικής αξίας 250 ευρώ.

Εναντίον της 21χρονης η Αστυνομία έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης και καταζητείται προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE