Έκλεισε 16χρoνο ταλέντο από την Σουηδία (video)

Έκλεισε 16χρoνο ταλέντο από την Σουηδία (video)

Μία μεταγραφή με προοπτική και μέλλον ολοκλήρωσε η Μπάγερν Μονάχου που ανακοίνωσε την απόκτηση του 16χρονου Άλεξ Τίμοσι Άντερσον, ο οποίος θα ενταχθεί στο δυναμικό των Βαυαρών το καλοκαίρι του 2019.

Ο θαυματουργός Σουηδός ανήκει στην Χέλσινμποργκ στην οποία θα αγωνίζεται μέχρι να ενηλικιωθεί προκειμένου να αποκτήσει ακόμα περισσότερες εμπειρίες και κατόπιν να ενταχθεί στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Bundesliga.

Σχετικά με τον Άντερσον, έχει γεννηθεί τον Ιανουάριο του 2001, με ύψος 1.70 αγωνίζεται στην θέση του δεξιού εξτρέμ. Την τρέχουσα σεζόν στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας μέτρησε 16 συμμετοχές και 2 τέρματα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE