ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να πει «ευχαριστώ» στα «δώρα» και να μην την ξαναπατήσει!

Να πει «ευχαριστώ» στα «δώρα» και να μην την ξαναπατήσει!

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε βαθμούς, το ίδιο και η Ομόνοια με την Ανόρθωση που εξήλθαν ισόπαλοι. Μόνο η ΑΕΚ κέρδισε το Σάββατο από τους «μεγάλους» και αυτό σίγουρα δίνει έξτρα ώθηση στον Απόλλωνα το βράδυ της Κυριακής (29/10, 18:00), στο εντός έδρας παιχνίδι του με την επικίνδυνη φέτος Δόξα.

Με νίκη οι «κυανόλευκοι» θα ανέβουν στους 15 βαθμούς και έχοντας τρία παιχνίδια λιγότερα, δικαιούνται να βλέπουν ακόμα πιο ψηλά, εκεί που βρίσκονται οι ΑΕΚ και Ανόρθωση με 22 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Η αναβολή του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ μεσοβδόμαδα είχε και τα καλά της, αφού δεν επιβαρύνθηκαν με επιπλέον αγωνιστικά λεπτά οι παίκτες που θα επέλεγε ο Αυγουστή για το συγκεκριμένο ντέρμπι και έχοντας υπόψη και το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (02/11, 20:00, ΓΣΠ) με αντίπαλο την Αταλάντα, τότε η όποια πρόβλεψη για την αρχική ενδεκάδα εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.

Πάντως, ο Βάλε θα είναι σίγουρα στον άσο, με τον Πέδρο μάλλον στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στο αριστερό αναμένεται να αγωνιστεί ο Βασιλείου αντί του ανέτοιμου λόγω μικροτραυματισμού Ζάντερ.

Από εκεί και πέρα, Γιούστε και Ρομπέρζ θα είναι λογικά στο κέντρο της άμυνας, με τον Πιτσιάν να έχει και αυτός αρκετές πιθανότητες για να είναι βασικός, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, θα είναι δύο εκ των Σακέτι, Άλαφ και Άλεν.

Για τα άκρα της επίθεσης υπάρχουν αρκετές επιλογές (Γιάκολις, Σκέμπρι, Σαρδινέρο, Παπουλής), ενώ ένας εκ των Ντα Σίλβα-Μαρτίνες θα αναλάβει το ρόλο του επιτελικού μέσου αν ο Απόλλωνας παίξει με 4-2-3-1 ή 4-4-1-1, ενώ ο Μάγκλιτσα ή ο Ζελάγια θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τις τελευταίες ημέρες, ο Σωφρόνης Αυγουστή ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τη Δόξα και κυρίως, να μην έχουν στο μυαλό τους τον αγώνα με την Αταλάντα, για να μην την πατήσουν όπως τις προηγούμενες φορές.

Παράλληλα, ανέλυσε στους παίκτες του τα υπέρ και τα κατά του αντιπάλου, αλλά και το δικό του πλάνο, με το οποίο θα επιδιώξει να «καθαρίσει» όσο πιο «αναίμακτα» γίνεται την υπόθεση νίκη…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top