ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το καλύτερο «χάπι» θα ‘ναι το… «καπάκι – νίκη»! (πιθανή ενδεκάδα)

Το καλύτερο «χάπι» θα ‘ναι το… «καπάκι – νίκη»! (πιθανή ενδεκάδα)

Με ιδανική ψυχολογία, μετά και την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ο Άρης ταξιδεύει στην Πάφο σήμερα για ν’ αντιμετωπίσει η ώρα 18:00 στο Παφιακό Στάδιο την Πάφο FC για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Το πρώτο τρίποντο για το φετινό πρωτάθλημα άργησε, καθυστέρησε να έρθει για την ελαφρά ταξιαρχία.  «Κάλλιο αργά, παρά ποτέ, όμως…» λένε τα τελευταία 24ωρα στον Άρη μετά και τη νίκη της περασμένης Τετάρτης επί του Εθνικού Άχνας, με τον προπονητή, Γιάννη Χριστόπουλο, να προσπαθεί να διατηρήσει τους παίκτες του σοβαρούς και με προσγειωμένους τόνους για να μπορέσει να δοθεί συνέχεια στη συγκομιδή βαθμών.

Απέναντι στην Πάφο FC άπαντες στον Άρη γνωρίζουν ότι τους περιμένει ένα δύσκολο από κάθε άποψη παιχνίδι, μιας και η ομάδα του Λούκα Έλσνερ έδειξε να έχει την ομάδα και το σύνολο αυτό που κάνει ζημιές ακόμη και σε μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Έτσι, ο Γιάννης Χριστόπουλος μέσα στις λίγες μέρες που είχε μπροστά του για να δουλέψει για το σημερινό παιχνίδι προσπάθησε να μεταφέρει στους παίκτες του το τι πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα από τον αντίπαλο και πως να συμπεριφερθεί στον αγωνιστικό χώρο η Λεμεσιανή ομάδα.

Οι Κύπρου και Μαραγκουδάκης είναι εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι.

Πιθανό σχήμα για τον Άρη είναι Νουρεντινόφσκι κάτω από τα δοκάρια, Τροπάροφ και Μουλόπουλος στο κέντρο της άμυνας, Ευσταθίου και Ράντου στα αμυντικά άκρα, Χριστοφόρου, Παναγή και Φράγκος στον χώρο του κέντρου, Νικολίτα και Γιούσεφ στα «φτερά» με Αλέξε στην κορυφή της επίθεσης.  Ο Λεονάρντο διεκδικεί θέση στο κέντρο της άμυνας, Πάγκαλος και Ιονίτα στις θέσεις της επίθεσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top