ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έβαλε τέσσερα, μπορούσε και… οκτώ ο τρομερός Απόλλωνας!

Έβαλε τέσσερα, μπορούσε και… οκτώ ο τρομερός Απόλλωνας!

Ένας εντυπωσιακός Απόλλωνας στο πρώτο ημίχρονο του αποψινού αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα, κάνει “πάρτι” στον αγωνιστικό χώρο και προηγείται με… 4-0!

Το πρώτο 45λεπτό ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 5΄ με τον Μαρτίνες και έκανε ότι ήθελε στη συνέχεια του αγώνα, πετυχαίνοντας τρία ακόμα τέρματα, με τους Μάγκλιτσα (με δεύτερη προσπάθεια μετά από εκτέλεση πέναλτι), Σκέμπρι και Πέδρο (με εύστοχο κτύπημα πέναλτι)!

Μάλιστα, η Λεμεσιανή ομάδα είχε και δοκάρι με τον Μάγκλιτσα στο 38΄, αλλά και 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ενώ η Δόξα κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της μόνο στην απίθανη φάση του 21ου λεπτού, όταν ο Ζατλ έχασε τρομερή ευκαιρία για το 1-1!

Εν κατακλείδι, ο Απόλλωνας κάνει ότι θέλει στο αποψινό παιχνίδι και μόνο αν κατεβάσει “ταχύτητα” στο δεύτερο ημίχρονο (λόγω και του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με αντίπαλο την Αταλάντα), δεν θα “ξεφύγει” και άλλο το σκορ, απέναντι σε μία Δόξα που δείχνει να τα… έχει χαμένα και παίζει μάλιστα και με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γκρεμσλ στο 41΄.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top