«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά»

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά»

Ο Άρης πάλεψε το παιχνίδι στο Παφιακό και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Χριστόπουλος συνεχάρει τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια τους, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και συγχαρητήρια στον Λούκας Έλσνερ και της ομάδας της Πάφου.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε σήμερα εδώ να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις τακτικά. Για εμάς είναι το 3ο παιχνίδι σε μια εβδομάδα και προσπαθήσαμε να κάνουμε rotation και ταυτόχρονα να παίξουμε καλό παιχνίδι αμυντικά και να δημιουργήσουμε και ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο το καταφέραμε καλά. Στο δεύτερο ήταν διαφορετικά τα πράγματα καθώς άνοιξαν οι γραμμές μας και μετά το 70’ προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το 0-0. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά. Έπαιξαν πολύ καλά τακτικά και αυτός ο βαθμός είναι πολύτιμος καθώς θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάφου για το παιχνίδι που παίζουν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επικοινωνία ΠτΔ-Μητσοτάκη ενόψει της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Επικοινωνία ΠτΔ-Μητσοτάκη ενόψει της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μια περίοδο κατά την οποία οι προσπάθειες για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων εντατικοποιούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE