ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξύπνησε μνήμες από τον προ εξαετίας… «εξάψαλμο»! (pic)

Ξύπνησε μνήμες από τον προ εξαετίας… «εξάψαλμο»! (pic)

Το… «χώσιμο» του Πάμπου Χριστοδούλου στον Φελτχούιζεν μετά το τέλος του ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση, έφερε στη μνήμη μας ένα παρόμοιο περιστατικό πριν από σχεδόν έξι χρόνια!

Συγκεκριμένα, στις 22/01/2012, η τότε ομάδα του Κύπριου τεχνικού η ΑΕΛ, αντιμετώπιζε στο ΓΣΖ την Αλκή στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Λεμεσιανή ομάδα προερχόταν από βαριά εντός έδρας ήττα από την Ομόνοια με 0-3 και ήθελε πάση θυσία τη νίκη, για να μη χάσει και άλλο έδαφος και να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Μετά κόπων και βασάνων, απέναντι σε μία εξαιρετική Αλκή, η ΑΕΛ ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου και προηγούταν στο σκορ με 1-2 μέχρι το 94΄. Μάλιστα, στα προηγούμενα λεπτά (83΄ και 92΄), η «Αθάνατη» είχε 1-2 κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, όμως η ΑΕΛ απέφυγε το «έμφραγμα».

Και ενώ ο Βασίλης Δημητρίου, ο οποίος υπέδειξε τρία λεπτά καθυστερήσεις, ήταν έτοιμος να σφυρίξει τη λήξη, η Αλκή κέρδισε κόρνερ στο 94΄ και άφησε τη φάση να εξελιχθεί.

Το κόρνερ εκτελέστηκε και ξαφνικά βλέπεις τον Λεγκουέν της ΑΕΛ να πηδάει εντελώς αψυχολόγητα και να χτυπάει τη μπάλα με το χέρι! Χωρίς καν να υπάρχει κίνδυνος για την ομάδα του!

Ο ρεφ υπέδειξε το πέναλτι και οι «γαλαζοκίτρινοι» τραβούσαν τα μαλλιά τους, αφού κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τη… ματσαράγκα που έκανε ο Λεγκουέν.

Τελικά, ο Ντεγκρά το απέκρουσε και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο φωτογραφικός και τηλεοπτικός φακός, «συνέλαβαν» τον Πάμπο Χριστοδούλου να τα… «ψάλλει» άγρια στον Καμερουνέζο αμυντικό για την αδιανόητη ενέργεια του και από τότε… «τον έφαγε η μαρμάγκα», αφού δεν αγωνίστηκε σε κανένα άλλο παιχνίδι!

Δείτε σχετική φωτογραφία:

Μένει να δούμε αν θα έχει την ίδια τύχη και ο Φελτχούιζεν στην Ομόνοια ή αν θα… δώσει αυτή τη φορά, «τόπο στην οργή» ο Κύπριος τεχνικός, ελπίζοντας ότι στη συνέχεια θα παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο ο Ολλανδός πορτιέρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top