ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προεδρικές ντόπες και… «δίψα» για τρίποντο στο «αιώνιο» (video)

Προεδρικές ντόπες και… «δίψα» για τρίποντο στο «αιώνιο» (video)

Οι «πράσινοι» μέρα με την μέρα ανεβάζουν ρυθμούς και «στροφές» ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, την ερχόμενη Παρασκευή(17/11).

Μετά την απρόσμενη ισοπαλία με τον Άρη και με τον τρόπο που ήρθε αλλά και όλα όσα ακολούθησαν μετά από το ματς στο Τσίρειο, οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου δείχνουν αρκετά πεισμομένοι για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Η αποφασιστικότητα και η «δίψα» για τις επιστροφές στις νίκες, μετά από τις δύο ισοπαλίες με (Ανόρθωση και Άρη) είναι αυτά που διαφαίνονται μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις των «πράσινων» στο «Ηλίας Πούλλος».

Mετά τα όσα ειπώθηκαν στο Τσίρειο από τον Πάμπο Χριστοδούλου η διοίκηση της Ομόνοιας στάθηκε ασπίδα προστασίας στον Κύπριο τεχνικό, ο οποίος μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ καταστρώνει τα πλάνα για να μπορέσει η Ομόνοια να «χτυπήσει» το τρίποντο στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ.

Πάντως με το βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα στο Facebook της Ομόνοιας που δείχνει τον Αντώνη Τζιωνή στην προπόνηση να ανυψώνει το ηθικό των ποδοσφαιριστών, δείχνει ξεκάθαρα το ποσό πολλοί θέλουν όλοι στο στρατόπεδο να αφήσουν πίσω τους τις κακές μέρες που προηγήθηκαν.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top