ΠΑΦΟΣ: Απόπειρα φόνου εναντίον 15χρονου – Ο πατριός του προσπάθησε να τον πνίξει με σχοινί!

ΠΑΦΟΣ: Απόπειρα φόνου εναντίον 15χρονου – Ο πατριός του προσπάθησε να τον πνίξει με σχοινί!

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 7/7, 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα φόνου εναντίον του 15χρονου θετού γιου του.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες της ιστοσελίδας farosonair.com, ο 40χρονος αλλοδαπός συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας φόνου, καθώς μετά από καβγά φαίνεται να προσπάθησε να πνίξει με σχοινί τον 15χρονο γιο της συντρόφου του. Διαβάστε περισσότερα στο Farosonair.com, επίσημο συνεργάτης της ιστοσελίδας μας στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE