ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ενώπιον δικαστηρίου η 30χρονη μάνα – «Μπάζει νερά» η κατάθεση της – Άφαντη η σορός του νεκρού βρέφους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ενώπιον δικαστηρίου η 30χρονη μάνα – «Μπάζει νερά» η κατάθεση της – Άφαντη η σορός του νεκρού βρέφους

Εξιτήριο από το Μακάρειο νοσοκομείο πήρε γύρω στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας 10/07 η 30χρονη αλλοδαπή μάνα η οποία όπως ισχυρίζεται στις 03/07 γέννησε στην οικία της το νεκρό βρέφος της.

Οι πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, αναφέρουν πως η 30χρονη μετά το εξιτήριο συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης και οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας για να δώσει κατάθεση. Έγκυρη αστυνομική πηγή μας ανέφερε πως η 30χρονη έδωσε κάποιος ισχυρισμούς στην κατάθεση της  οι οποίοι όμως φαίνεται πως για την ώρα «μπάζουν νερά». Μάλιστα για αυτό τον λόγο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η 30χρονη να οδηγηθεί την Τρίτη 11/07 ενώπιον δικαστηρίου με αήττητα των ανακριτών για κράτηση της μέχρι την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. Η ίδια αντιμετωπίζει το αδίκημα της απόκρυψης τοκετού. Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως η σορός του άτυχου βρέφους δεν έχει εντοπιστεί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανακριτών. Έγιναν έρευνες σε όλη της περιοχή του Ιδαλίου, στους κάδους απορριμμάτων καθώς και στα απορριμματοφόρα. Θυμίζουμε πως η ίδια ισχυρίστηκε ότι γέννησε μόνη της σπίτι της τα ξημερώματα της Δευτέρας 03/07 μετά από έντονους πόνους. Όπως είπε γέννησε αλλά το βρέφος ήταν νεκρό. Την επόμενη ημέρα μάλιστα τύλιξε το νεκρό βρέφος σε πετσέτα και το πέταξε σε κάλαθο σκουπιδιών στην περιοχή Δαλίου. Σύμφωνα με τους ιατρούς, η 30χρονη δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις η οποιαδήποτε χειρουργική τομή. Το αξιοσημείωτο είναι πως η γυναίκα δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις ούτε και για την ηλικία της κύησης της. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΑΛΙ: Δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις η 30χρονη μάνα – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορούς του βρέφος που πετάχτηκε στα σκουπίδια ΔΑΛΙ: 30χρονη ισχυρίζεται ότι πέταξε στα σκουπίδια το νεογέννητο παιδί της – Ψάχνει το βρέφος η Αστυνομία    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top