Απεβίωσε ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Σάββας Παπαευσταθίου

Απεβίωσε ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Σάββας Παπαευσταθίου

 Πέθανε σήμερα σε ηλικία 82 ετών ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Σάββας Παπαευσταθίου από την Πλατανιστάσα, σύμφωνα με ανακοίνωση των Συνδέσμων Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-59.

Ο εκλιπών, αναφέρεται σε ανακοίνωση, υπήρξε τομεάρχης της ΕΟΚΑ στην επαρχία Πάφου. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη, 26 Ιουλίου, και ώρα 5.00 μ.μ. από τον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη Λευκωσίας. Η οικογένειά του θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 4.15 μμ. Οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-59 εκφράζουν προς την οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE