Τα βρήκαν με τους Ρουμάνους, «παίζει» ΑΠΟΕΛ η Cytavision…

Τα βρήκαν με τους Ρουμάνους, «παίζει» ΑΠΟΕΛ η Cytavision…

Θα προβληθεί από τη Cytavision το αποψινό (ξεκινά στις 21:00) παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Βιτορούλ.

Η διεύθυνση της Cytavision συμφώνησε με την εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα της Ρουμανικής ομάδας.

Ο λόγος που καθυστέρησε να «κλειδωθεί» η ζωντανή μετάδοση στην Κύπρο, ήταν οι ψηλές οικονομικές απαιτήσεις της εν λόγω εταιρίας.

Tελικά η διεύθυνση του ημικρατικού καναλιού, αποφάσισε να πληρώσει κάποιο ποσό για να… φέρει την εικόνα της σημαντικές αναμέτρησης στην Κύπρο.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE