LIFESTYLE

Survival: Η αμοιβή των celebrities για να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon - Αγωνία για τους Κύπριους

Survival: Η αμοιβή των celebrities για να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon - Αγωνία για τους Κύπριους

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν οι μηχανές για το ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon, το Survival, τα γυρίσματα του οποίου αναμένεται να αρχίσουν σε δεκαπέντε ημέρες.

Όπως και στο Survivor, στο παιχνίδι, που θα «στεγαστεί» στην παραλία της Κουρούτας, θα λάβουν μέρος δύο ομάδες, μία με αναγνωρίσιμα πρόσωπα και μία με «απλούς» ανθρώπους, από την Ελλάδα και την Κύπρο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του peoplegreece, ένας από τους πιο καλλίγραμμους άνδρες της εγχώριας showbiz, με δεκάδες φωτογραφήσεις και παρουσία σε τηλεοπτικές εκπομπές, δέχθηκε κρούση για να πάρει μέρος στο Survival. Η πρόταση για να πει το «ναι» περιλαμβάνει προκαταβολή ύψους 3.000 ευρώ και αμοιβή 4.000 ευρώ για κάθε μήνα παραμονής του στην παραλία του Survival. Αν και η αμοιβή δεν θα είναι ίδια για όλους τους παίκτες, celebrities και μη, τα ποσά που θα πάρουν θα κυμανθούν σε αυτά τα επίπεδα. Επίσης, κατά τις ίδιες πηγές του People, το έπαθλο που θα πάρει ο μεγάλος νικητής θα είναι υψηλότερο από εκείνο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και θα ανέρχεται σε 150.000 ευρώ (έναντι 100.000 ευρώ). Στο παιχνίδι θα λάβουν μέρος και Κύπριοι με τα πρώτα ονόματα που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας, αυτό δηλαδή της Μαριάντας Πιερίδη αλλά και της Ήβης Αδάμου να μην έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Σίγουρα πάντως αναμένεται και η συμμετοχή ανθρώπων της "διπλανής πόρτας".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top