ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες βίωσα την απόλυτη κλοπή»

«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες βίωσα την απόλυτη κλοπή»

> style="text-align: justify"> >

Ο Δημήτρης Γιαννέλης (γενικός διευθυντής της ΑΕΛ) μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ήταν έντονος για τα όσα συνέβησαν στην Βιέννη και συγκεκριμένα με την κλοπή της τσάντας του μπροστά από τα μάτια των αστυνομικών.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννέλη:

Εχθές το βράδυ βίωσα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες την απόλυτη κλοπή.
Και επειδή κάποιοι μιλούν για οργανωμένα κράτη , ομάδες κτλ τώρα που τελείωσε η Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας μου μπορώ να τα δημοσιοποιήσω.

Σε ένα «οργανωμένο» κράτος και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της Βιέννη, την περασμένη Πέμπτη στο ξενοδοχείο της ομάδας μπροστά στα μάτια της Αστυνομίας που ήταν επιφορτισμένη με την προστασία και την συνοδεία της αποστολής της ΑΕΛ προς το γήπεδο εκλάπει ΜΈΣΑ από το χώρο των αποσκευών του λεωφορείου η βαλίτσα μου με πολύτιμα αντικείμενα για εμένα.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top