Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Οι εξελίξεις γύρω από τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης τρέχουν και στην «Κυρία» προσπαθούν πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα να βάλουν μια από τις τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ της ομάδας.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενα άρθρα από την ιστοσελίδα μας η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν στο ψάξιμο του ποδοσφαιριστή ο οποίος θα ενισχύσει τα «φτερά» της επίθεσης με τον Ρόνι Λέβι να είχε βάλει ψηλά στην λίστα του δύο ποδοσφαιριστές εκ των οποίων ο ένας αγωνιζόνταν στην β’ κατηγορία της Γαλλίας.
Φαίνεται ότι ο Ισραηλινός έχει καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την ομάδα του στα άκρα της επίθεσης και ακούει στο όνομα του Σεκού Σισσέ, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι η «Κυρία» έχει καταλήξει και σε προφορική συμφωνία με τον εν λόγο ποδοσφαιριστή τον οποίο περιμένουν στην Κύπρο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




