ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνουν δρόμοι της Λευκωσίας - Ενημερωθείτε για αποφυγή ταλαιπωρίας

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνουν δρόμοι της Λευκωσίας - Ενημερωθείτε για αποφυγή ταλαιπωρίας

Ασφαλτόστρωση θα πραγματοποιηθεί επί των οδών στη Λευκωσία – αστικό κέντρο, Παναγία και Άγιοι Ομολογητές τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό πως από το Σάββατο 16 μέχρι την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτικού οδοστρώματος στους πιο κάτω δρόμους στο Αστικό Κέντρο και στις Ενορίες Αγίων Ομολογητών και Παναγίας από τις 6.00 το πρωί μέχρι τις 6.00 το απόγευμα της ίδιας μέρας: Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 θα εκτελούνται εργασίες στους δρόμους του αστικού κέντρου: 1. οδός Μουσείου 2. οδός κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου 3. οδός Κινύρα Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 θα εκτελούνται εργασίες στους δρόμους του αστικού κέντρου: οδός Ευαγόρου οδός Δημ. Σεβέρη οδός Γρηγόρη Αυξεντίου οδός Βασιλέως Παύλου οδός Σοφούλη οδός Χρ. Σώζου Τη Δευτέρα 18 μέχρι την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 θα εκτελούνται εργασίες στους δρόμους της ενορίας Παναγίας: οδός Δημ. Χριστοδούλου οδός Κυπραγόρου οδός Αγλαΐας οδός Θησέως οδός Βασ. Φρειδερίκης οδός Κέρκυρας Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 θα εκτελούνται εργασίες στη λεωφ. Κέννεντυ (από τη λεωφ. Νίκης μέχρι την οδό Εσπερίδων) στην ενορία Αγίων Ομολογητών. Ενόψει των πιο πάνω εργασιών το κοινό καλείται να αποφεύγει να σταθμεύει τα αυτοκίνητά του στους πιο πάνω δρόμους καθώς και να ακολουθεί τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό. Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top