LIFESTYLE

Στα 61 του χρόνια ο Κύπριος ηθοποιός ετοιμάζεται να γίνει ξανά μπαμπάς! - VIDEO

Στα 61 του χρόνια ο Κύπριος ηθοποιός ετοιμάζεται να γίνει ξανά μπαμπάς! - VIDEO

Η κορούλα του ευτυχισμένου ζευγαριού μπαίνει στα 15 της χρόνια και η ξαφνική εγκυμοσύνη της συζύγου του τάραξε ευχάριστα την οικογενειακή τους ρουτίνα.

Ο λόγος γίνεται για τον Μιχάλη Μουστάκα και την όμορφη του σύζυγο Τατιάνα. Το ζεύγος μετά από 18 χρόνια γάμου και την απόκτηση μιας πανέμορφης κόρης ετοιμάζεται σε 3 μήνες να υποδεχτεί στον κόσμο τον γιο του. Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους το απόγευμα της Πέμπτης, 14/9, όταν κάθισαν στον καναπέ της Αριστοτέλους και μίλησαν για την ηλικιακή τους διαφορά, που είναι 25 ολόκληρα χρόνια, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν: Και μπορεί ηλικιακά να έχουν μεγάλη διαφορά, αλλά η Τατιάνα θεωρεί ότι ο σύζυγός της είναι ο τέλειος άντρας και αυτό ποτέ δεν υπήρξε εμπόδιο στον γάμο τους. Σε συνέντευξή τους πριν μερικά χρόνια είχαν δηλώσει: Για την απιστία και αν θα συγχωρούσε τη σύζυγο του: «Τα έχω ξεπεράσει αυτά. Γιατί να μην τη συγχωρούσα; Την περνάω εξάλλου 25 χρόνια. Αν και για να λέω την αλήθεια, με καθησυχάζει η ανασφάλεια της. Είναι ζηλιαρόγατα». Αν κάνουν σκέψεις για δεύτερο παιδί: «Κάναμε πριν. Κι όλο λέγαμε να το αφήσουμε για αργότερα. Τώρα πια είναι πολύ δύσκολο. Μπήκα και σε μια ηλικία, φοβάμαι να αρχίσω πάλι από την αρχή. Λέω στην Τατιάνα πως αν θέλει άλλο παιδί, θα πρέπει να περιμένει στην επόμενη ζωή».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top