ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει νίκη… για να «χτίσει» δυναμική!

Θέλει νίκη… για να «χτίσει» δυναμική!

> style="text-align: justify"> >

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε το απόγευμα της Κυριακής (17/9) την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ανόρθωση, με όλους τους ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκίτρινων» να δείχνουν ετοιμοπόλεμοι για την διεκδίκηση των τριών βαθμών, στο δεύτερο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα και στο πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα κατεβεί στο γήπεδο με στόχο τη νίκη και το τρίποντο, προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει με την ίδια φόρα που ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα.

Φυσικά, μία ενδεχόμενη επιτυχία απέναντι σε ένα αντίπαλο όπως είναι η Ανόρθωση, το κέρδος δεν θα είναι μόνο οι βαθμοί, αλλά και η ψυχολογία, την οποία θα αποκτήσουν οι ποδοσφαιριστές, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top