ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Εντόπισαν και φωτογράφισαν το εξοχικό του Άντρου Κυπριανού - «Ένα αχούρι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εντόπισαν και φωτογράφισαν το εξοχικό του Άντρου Κυπριανού - «Ένα αχούρι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η εφημερίδα «Πολίτης» δημοσίευσε φωτογραφίες του εξοχικού του γ.γ του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού, στις Αρόδες, μετά τους ψιθύρους που τον έφεραν να είναι ο πολιτικός αρχηγός του οποίου επιχειρηματίας ανακαίνισε δωρεάν την οικία με ανταλλάγματα.

Ο κ. Κυπριανού προσκάλεσε τους δημοσιογράφους το Σάββατο στις 9:30 το πρωί στο εξοχικό του για να τους το δείξει, με την εφημερίδα «Πολίτης» να εξασφαλίζει σχετικές φωτογραφίες την Πέμπτη 28/9. Ο γ.γ του ΑΚΕΛ, μιλώντας στην εν λόγω εφημερίδα σημείωσε ότι το εξοχικό του "ήταν ένα αχούρι"  και προς αυτό το σκοπό συγγενικά του πρόσωπα με δική τους εργασία ανέλαβαν να το συμμαζέψουν. Όπως σημείωσε τοποθέτησαν πόρτες, παράθυρα ενώ φτιάχτηκε μια εσωτερική τουαλέτα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σ. Στεφάνου: «Ο κ. Κυπριανού με τον συμπέθερο του και έναν φίλο οικοδόμο έκαναν εργασίες στην τουαλέτα και άλλαξαν πορτοπαράθυρα» – VIDEO Ερωτώμενος από τον «Πολίτη» για φήμες που τον ήθελαν να διαθέτει πισίνα ο κ. Κυπριανού δήλωσε ότι διαθέτει μια πλαστική για τα εγγόνια του. Υπενθυμίζουμε ότι o σάλος γύρω από το εξοχικό του κ. Κυπριανού ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες του δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με τις καταγγελίες Φαίδωνα για δυο πολιτικούς αρχηγούς και ένα βουλευτή – «Ζήτησε από επιχειρηματία να του δώσει λεφτά μαύρα» – VIDEO Δείτε τις φωτογραφίες από το εξοχικό του γ.γ του ΑΚΕΛ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top