ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δε βγήκε το πλάνο στον Λέβι… είχε όμως την λύση στο τέλος

Δε βγήκε το πλάνο στον Λέβι… είχε όμως την λύση στο τέλος

> style="text-align: justify"> >

Ο Πάνος Λάρκος ήταν στην Αρένα και καταγράφει την απόδοση της σημερινής (30/9) Ανόρθωσης. Οι κινήσεις του Λέβι και η «απάντηση» του Καμαρά που χάρισε τον βαθμό στην «κυρία», η οποία έμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Του Πάνου Λάρκου
Απόδοση κειμένου:
Κυριάκος Αποστόλου

Το αήττητο σερί της συνεχίζει η Ανόρθωση η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 77΄ κατάφερε με την κεφαλιά του Καμαρά να πάρει ένα πολύ σημαντικό βαθμό στην «κούρσα» του πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα που τη διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας στο +4 από την ΑΕΚ και στο +6 από την Ομόνοια.

Η Ανόρθωση όμως όπως και να το κάνουμε δεν ήταν τόσο καλή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ… Ο Λέβι παρέταξε όπως αναμενόταν την «Κυρία», με 4-2-3-1, όμως εξέπληξε στο αριστερό άκρο βάζοντας τον Πράνιτς ο οποίος είχε ένα τραυματισμό αλλά και με την χρησιμοποίηση του Άλβες στην κορυφή της επίθεσης.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top