ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο ανθώνας της "Άρτας" - Ο Δήμος την μια χαλά αυθαίρετες κατασκευές σε πεζοδρόμιο και την επομένη "ξαναφυτρώνουν"-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο ανθώνας της "Άρτας" - Ο Δήμος την μια χαλά αυθαίρετες κατασκευές σε πεζοδρόμιο και την επομένη  "ξαναφυτρώνουν"-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χρόνιο πρόβλημα με αυθαίρετες τοποθετήσεις και κατασκευές ανθώνων σε συγκεκριμένο πεζοδρόμιο στην Λάρνακα, με τον Δήμο να χαλά την μια μέρα και την επόμενη να "βλαστούν" ξανά.

Του Χρίστου Ζήνωνος Συγκεκριμένα, πεζοδρόμιο σε οδό στην Λάρνακα μετατράπηκε σε ανθώνα, αφού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που έστειλε πολίτης στο ThemaOnline, κάτοικος της συγκεκριμένης οδού επιμένει να τοποθετεί, σύμφωνα και με τον Δήμο Λάρνακας, γλάστρες και ανθώνες από μπετόν στο πεζοδρόμιο. Πολίτης έκανε το παράπονο του στην ιστοσελίδα μας, στέλνοντας μας και σχετικές φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται το πεζοδρόμιο επικίνδυνο για χρήση από πεζούς, ενώ είναι σχεδόν απροσπέλαστο για άτομα με τροχοκάθισμα. Σε επικοινωνία που είχε το ThemaOnline, με λειτουργό στον Δήμο Λάρνακας μέσω του Γραφείου Παραπόνων, μας αναφέρθηκε ότι το πρόβλημα είναι εις γνώση του Δήμου και ότι πρόκειται για θέμα που χρονίζει. Συγκεκριμένα, όπως μας εξήγησε ο λειτουργός και στο παρελθόν, επανειλημμένα είχαν παρόμοια περιστατικά στον συγκεκριμένο σημείο με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου να χαλούν ή να μετακινούν τους ανθώνες και να τοποθετούνται ξανά. Εξάλλου, όπως πληροφορούμαστε, πολίτες έχουν φτάσει μέχρι και τα διακστήρια γι΄ αυτό το φαινόμενο. Το παράπονο του πολίτη έχει καταχωρηθεί και αναμένεται να εξεταστεί από τις δημοτικές αρχές σύντομα. Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top