ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν μας συνήθισε σε τέτοια ο Ματ (video)

Δεν μας συνήθισε σε τέτοια ο Ματ (video)

> style="text-align: justify"> >

Ακόμη ο κόσμος της Ομόνοιας αλλά και γενίκοτερα οι φιλάθλοι ακόμη συζητάνε για το πως ο πρώτος σκόρερ του “τριφυλλιού” την περσινή χρόνια, ο Ματ Ντάρμπισαιρ μπόρεσε (άξιον απορίας) και έχασε την σπουδαία ευκαιρία στο ματς με τον Ερμή…

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Άγλλος στράικερ παρέμεινε «άσφαιρος» και φαίνεται ότι έχει συμπαρασυρθεί κι αυτός στην γενική μετριότητα που βγάζει ως σύνολο ολόκληρη η ομάδα της Λευκωσίας στα τελευταία ματς.

Στον αγώνα κόντρα στον Ερμή, τον Άγγλο θα τον «βαφτίζαμε» στην κυριολεξία ως τον μοιραίο της αναμέτρησης. Αν ο φορ της Ομόνοιας κατάφερνε να μετατρέψει την τεράστια ευκαιρία που βρήκε στο 62ο λεπτό σε γκολ σήμερα ίσως στα ποδοσφαιρικά στέκια που συχνάζουν φίλοι της Ομόνοιας να ήταν διαφορετικές οι συζητήσεις, και θα αφορορούσαν ένα σπουδαίο «διπλό» στην Λάρνακα και στο πρωτάθλημα μετά από αρκετούς μήνες.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top