ΠΑΡΑ-THEMA

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο ΓΣΠ – Θέλει να το κλείσει για 3 μήνες ο Φοίβος Κωνσταντινίδης

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο ΓΣΠ – Θέλει να το κλείσει για 3 μήνες ο Φοίβος Κωνσταντινίδης

Στον ΣΠΟΡ FM μίλησε το πρωί της Πέμπτης 26/10 ο  Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ Φοίβος Κωνσταντινίδης αναφορικά με το θέμα που μονοπωλεί από το βράδυ της Τετάρτης τις συζητήσεις μεταξύ των ποδοσφαιρόφιλων και αφορά την αναβολή του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα στο στάδιο της πρωτεύουσας.

Διαβάστε επίσης: ΓΣΠ: Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!   Υπάρχει χρόνιο πρόβλημα ανέφερε ο Φ. Κωνσταντινίδης και η απορροφητικότητα του γηπέδου έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια εξήγησε. Συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο ώστε στο ΓΣΠ να γίνουν τα κατάλληλα έργα. Το ΓΣΠ είναι υποχρεωμένο σύμφωνα με τα λεγόμενα του να κλείνει τελευταίο, περί τα τέλη Μαΐου και να υποδέχεται πρώτο αγώνες στις αρχές Ιουλίου γεγονός που δυσχεραινει τις εργασίες συντήρησης του γηπέδου. Όπως είπε το πρόβλημα είναι η λάσπη η οποία έχει συσσωρευτεί και δεν αφαιρείται ενώ τόνισε πως περίμενε πως κάτι τέτοιο θα συμβεί μετά από 1300 αγώνες στο ΓΣΠ καθώς οι συνθήκες, δηλαδή η συσσωρευμένη και έντονη βροχόπτωση για 45 λεπτά σε συνδυασμό με την χρονική στιγμή, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού έκανε τον χλοοτάπητα επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές. Διαβάστε επίσης: Βιάστηκε να «βάλει» το μεροκάματο ο Λούκας; Κληθείς να απαντήσει για τη λύση που επιβάλλεται να βρεθεί δήλωσε πως πρέπει το ΓΣΠ για 3 μήνες να κλείσει, δηλαδή από τον Μάιο να μην γίνει κανένας αγώνας μέχρι τον Αύγουστο ώστε να αφαιρεθεί η περιττή λάσπη και έτσι επιβάλλεται να γίνουν συζητήσεις με τις ομάδες που θα δώσουν τους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες για τους προκριματικούς γύρους να βρουν μια εναλλακτική έδρα.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top