LIFESTYLE

Ο Κύπριος ροκάς «τα έσπασε» στο VOICE! Μάθετε τον λόγο που του είπε «respect» η Παπαρίζου - VIDEO

Ο Κύπριος ροκάς «τα έσπασε» στο VOICE! Μάθετε τον λόγο που του είπε «respect» η Παπαρίζου - VIDEO

Ένας ροκάς από την Κύπρο "έβαλε φωτιά" με την εμφάνιση του στο «The Voice», τολμώντας να τραγουδήσει κάτι που κανείς άλλος δεν έκανε μέχρι στιγμής...

O Παύλος Κίτσης, ρόκαρε πάνω στην σκηνή του «The Voice» και έλαβε τα εύσημα από τους κριτές και το κοινό. O Παύλος τραγούδησε το γνωστό κομμάτι «Enter Sandman» των Metallica, κάνοντας τους τρεις από τους τέσσερις κριτές να τον διεκδικήσουν έντονα. Σχετικό άρθρο: Τόσο η φωνή όσο και η διαφάνειά της «ξετρέλαναν» το Voice – Σε ποιο άλλο talent show είχε λάβει μέρος; – VIDEO Ο μόνος κριτής ο οποίος επέλεξε να μην γυρίσει την καρέκλα του και να μην τον διεκδικήσει ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας, του οποίου το ρεπερτόριο δεν συνάδει με τους Mettalica. Η Έλενα Παπαρίζου του είπε "respect", μιας και τραγούδησε κάτι που κανένας μέχρι στιγμής δεν τόλμησε να ξανακάνει. O Παύλος Κίτσης ως γνήσιος ροκάς ήταν λακωνικός και αρκέστηκε απλά να ευχαριστήσει τους κριτές για τον ενθουσιασμό τους με την εμφάνισή του. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top