ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γέντινακ έστειλε… τα «Καγκουρό» στην Ρωσία! (video)

Ο Γέντινακ έστειλε… τα «Καγκουρό» στην Ρωσία! (video)

Η Αυστραλία με χατ-τρικ του Μάιλ Γέντινακ νίκησε με 3-1 τις Ονδούρες στη ρεβάνς και εξασφάλισε την παρουσία της σε τέταρτο σερί Παγκόσμιο Κύπελλο.

Tα «Καγκουρό» πανηγυρίζουν την πρόκριση στα τελικά της Ρωσίας χάρη σε χατ-τρικ του πολύπειρου Μάιλ Γέντινακ, ο οποίος στο δεύτερο μέρος με ένα απ’ ευθείας φάουλ και δυο εκτελέσεις πέναλτι σφράγισε την τέταρτη σερί παρουσία της Αυστραλίας σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Ποστέκογλου είχαν την κυριαρχία από το πρώτο μέρος, θέλοντας να πάρουν νωρίς κεφάλι στο σκορ και να αποβάλουν το άγχος μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στις Ονδούρες.

Παρά το γεγονός ότι είχαν το πάνω χέρι δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν, όμως στο δεύτερο μέρος η πείρα του Γέντινακ μέτρησε για να στείλει τα «Καγκουρό» στο Μουντιάλ.

Με μία εκτέλεση φάουλ στο 54’ και ένα χτύπημα πέναλτι στο 72’, ο 33χρονος χαφ της Άστον Βίλα «καθάρισε» για τους Αυστραλούς και άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για τα γήπεδα της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το 3-0 έγραψε ο ίδιος πέντε λεπτά πριν το τέλος (85’) ξανά με χτύπημα πέναλτι, ενώ οι Ονδούρες σημείωσαν το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις (94′) με τον Φιγκερόα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top