ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ενέργεια του Ντε Ρόσι που «σκλάβωσε» τους Σουηδούς

Η ενέργεια του Ντε Ρόσι που «σκλάβωσε» τους Σουηδούς

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεν ήταν ο μοναδικός Ιταλός διεθνής, ο οποίος θέλησε να… απολογηθεί για τις αποδοκιμασίες των οπαδών κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Σουηδίας στο «Σαν Σίρο».

O Ιταλός τερματοφύλακας έσπευσε να χειροκροτήσει, την ώρα που οι συμπατριώτες του αποδοκίμαζαν από τις εξέδρες του γηπέδου, ωστόσο δεν ήταν ο μόνος παίκτης της «σκουάντρα ατζούρα» που θέλησε με το δικό του τρόπο να ζητήσει συγγνώμη από τους αντιπάλους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη χώρα της Σκανδιναβίας, μετά το τέλος του αγώνα και παρά το γεγονός ότι η Ιταλία αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο, κατά την αποχώρηση των ομάδων, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ανέβηκε στο πούλμαν της Σουηδίας θέλοντας ο ίδιος να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά των οπαδών.

Ο Ντε Ρόσι αρχικά συνεχάρη τους αντιπάλους και στη συνέχεια απολογήθηκε για τις αποδοκιμασίες κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

«Σκεφτήκαμε: Ουάου. Όντως το έκανε; Τι κύριος. Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου, αυτός ο άνθρωπος απέδειξε πως πρέπει να είναι οι αρχηγοί» δήλωσε ο Πόντους Γιάνσον.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top