Δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια η Νέα Σαλαμίνα, προχωρά σε αίτημα επανεξέτασης

Δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια η Νέα Σαλαμίνα, προχωρά σε αίτημα επανεξέτασης

Μετά και την αρνητική απάντηση που έλαβε η Νέα Σαλαμίνα από την ΚΟΠ για αντικατάσταση του τραυματία τερματοφύλακα της Δημήτρη Στυλιανού, η ομάδα δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και προχωρεί σε νέες ενέργειες.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η διοίκηση θα προχωρήσει σε νέο αίτημα στην ΚΟΠ με το οποίο θα ζητά την επανεξέταση του όλου θέματος, μιας και ο τραυματισμός του Κύπριου τερματοφύλακα θα τον αφήσει αρκετό καιρό εκτός και δεν υπάρχει επί της ουσίας εναλλακτική λύση.

Ο Στυλιανού θα χρειάζεται έξι βδομάδες για να επανέλθει από ιατρικής πλευράς και χρειάζεται άλλες 3-4 βδομάδες από ποδοσφαιρικής πλευράς. Με λίγα λόγια δεν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τους επόμενους περίπου 2,5 μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα επόμενα 10 με 11 παιχνίδια της σεζόν. Δηλαδή σχεδόν το 1/3 της χρονιάς. Με αυτά τα δεδομένα η απουσία του είναι μεγάλη και δεν βρίσκει σύμφωνη τη Νέα Σαλαμίνα η τοποθετήσει της ΚΟΠ, γι’ αυτό προχώρησε και σε νέο αίτημα για να επανεξεταστεί το όλο θέμα.

Σε περίπτωση που η ΚΟΠ είναι ανένδοτη και απαντήσει ξανά αρνητικά, τότε θα είναι αγωνιστικό πλήγμα για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι θα μείνουν χωρίς δεύτερη λύση στον πάγκο μιας και ο μόνος που υπάρχει είναι ο νεαρός, Θεόδωρος Κωνσταντίνου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ξεκίνησαν το Σάββατο επίθεση κατά του Ιράν, με εκρήξεις να παρατηρούνται σε όλη την Τεχεράνη και σε πολλές πόλεις της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE