ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Θεόδωρος Αντωνίου για τα «καυτά» θέματα της ΑΕΛ! Τι είπε για Τζούνιορ και Γερολέμου

Ο Θεόδωρος Αντωνίου για τα «καυτά» θέματα της ΑΕΛ! Τι είπε για Τζούνιορ και Γερολέμου

Ο Θεόδωρος Αντωνίου φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του Super Sport Fm (104.0) και μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν το τελευταίο χρονικό διάστημα την ΑΕΛ.

Δείτε τι είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ:

Για τον Ντόσσα Τζούνιορ και για τον τραυματισμό του: «Κάνει κανονικά προπονήσεις με την ομάδα. Μετά τις ενοχλήσεις με την εθνική αποφασίστηκε ότι θα κάνει κάποια έξτρα προγράμματα για να δυναμώσει σε κάποια σημεία. Η απουσία του τον έφερε πίσω σε συγκεκριμένα σημεία. Έκανε ένα μεγάλο κομμάτι της προπόνησης και σήμερα. Το πιο σημαντικό είναι να είναι καλά όταν μπει στο γήπεδο».

Για τον Γιάννη Γερολέμου ο οποίος θα πάει για δοκιμαστικά στην Γκλάντμπαχ: «Μας έχει ζητηθεί επίσημα να τον παραχωρήσουμε για τέσσερεις μέρες. Μίλησε με την διοίκηση και ο πρόεδρος του έδωσε το ok. Για μας είναι πολύ σημαντικό το τι θέλει και ο ίδιος. Του δώσαμε την ευκαιρία και βλέπουμε. Είναι σε μια ηλικία που θα πρέπει έτοιμος για κάνει το επόμενο βήμα. Προτιμήθηκε να μην κάνει την κίνηση με την Μπενφίκα. Προπονείται κανονικά με την ομάδα, έχει πολύ καλό ρυθμό και όσο περνά ο καιρός εξελίσσεται όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί».

Για τον αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα: «Είναι μια προετοιμασία μετ΄ εμποδίων, αφού απουσίαζαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να παραμείνουμε στα ψηλά. Ξέρουμε ότι η Νέα Σαλαμίνα στα τελευταία παιχνίδια έχει ανοδική πορεία. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα κερδίσουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top