ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι κάνουν στο «αιώνιο»… ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια με Τράττο διαιτητή

Τι κάνουν στο «αιώνιο»… ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια με Τράττο διαιτητή

Ο Τράττος ορίστηκε το πρωί της Πέμπτης για να σφυρίξει τον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ.  Ο έμπειρος διαιτητής τέτοια ντέρμπι έχει διαιτητεύσει αρκετά, και ο ορισμός του ίσως να ήταν ο καλύτερος δυνατός για ένα τέτοιο ματς.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» με τον Λεόντιο να σφυρίζει στα τρία τελευταία ντέρμπι «αιωνίων» δεν έχουν καταφέρει να γευτούν τη νίκη απέναντι στους «πράσινους» της Λευκωσίας. Στην αντίπερα όχθη η Ομόνοια φαίνεται να την βρίσκει με τον Τράττο διαιτητή καθώς στα τελευταία τρία ντέρμπι που σφύριξε ο έμπειρος διαιτητής το «τριφύλλι» κατάφερε να πανηγυρίσει 2νίκες και μια ισοπαλία.

Φυσικά όλα αυτά είναι μόνο στα χαρτιά. Οι δύο ομάδες αν θέλουν να πανηγυρίσουν το τρίποντο στο «αιώνιο» θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαρές, πειθαρχημένες και συγκεντρωμένες προς τον στόχο τους, και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη ίσως καταφέρει να «γευτεί» το νέκταρ της επιτυχίας.

Απ την μια ο ΑΠΟΕΛ θέλει τη νίκη (πρώτη σε ντέρμπι την φετινή χρονιά) έτσι ώστε να μην δει την ψαλίδα της βαθμολογίας από τις προπορευόμενες ομάδες να μεγαλώνει ενώ η Ομόνοια θέλει τους τρεις βαθμούς για να πανηγυρίσει την επιτυχία μετά από 4,5 χρόνια κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top