Ανοικτό του Κανού…

Ανοικτό του Κανού…

Ο Κανού μέχρι χθες (16/11) έκανε αποθεραπεία λόγω κάποιων ενοχλήσεων που ένιωσε στην προπόνηση της ομάδας του την Τετάρτη το απόγευμα.

Φυσικά αυτό δεν εμπόδισε τον Πάμπο Χριστοδούλου να τον συμπεριλάβει στην αποστολή κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Βραζιλιάνος ναι μεν θα δηλώσει κανονικά παρών στο σημερινό «αιώνιο» ντέρμπι όμως η χρησιμοποίηση του στο αρχικό σχήμα παραμένει ανοικτή.

Ο Κύπριος κόουτς εμπιστεύεται 100% τον ποδοσφαιριστή του, αλλά η παρουσία του ή όχι στην βασική ενδεκάδα θα κριθεί την τελευταία χρονική στιγμή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE