ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα «θέλω» του Ρονάλντο!

Τα «θέλω» του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε σε συνέντευξή του ότι τα ατομικά βραβεία δεν αποτελούν πια εμμονή για αυτόν, ενώ αποκάλυψε ότι πρόθεσή του είναι να αποκτήσει επτά παιδιά και όσες περισσότερες Χρυσές Μπάλες γίνεται.

Βέβαιος για την κατάκτηση της πέμπτης του Χρυσής Μπάλας παρουσιάστηκε σε συνέντευξή του στην Equipe ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας ότι θέλει να αποκτήσει επτά παιδιά και όσες περισσότερες Χρυσές Μπάλες γίνεται.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι τα ατομικά βραβεία δεν είναι πια εμμονή για αυτόν καθώς και ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από το ποδόσφαιρο.

«Δεν ανησυχώ για τα ατομικά βραβεία πια. Είμαι 32 στα 33 και το ποδόσφαιρο δεν είναι όλος μου ο κόσμος. Υπάρχουν και άλλα σημαντικά πράγματα.

Ξέρω ότι η ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα συνεχίζεται. Είμαι αισιόδοξος για τη νίκη, δεν ανησυχώ. Αν με ρωτάς, φυσικά και θέλω να την κερδίσω. Ξέρω καλά τι σημαίνει να έχεις πέντε Χρυσές Μπάλες για τις επόμενες γενιές.

Θέλω επτά παιδιά και όσες περισσότερες Χρυσές Μπάλες μπορώ. Όσο αγωνίζομαι έχω τη φιλοδοξία να κατακτήσω όλα όσα μπορώ. Στόχος μου είναι η πέμπτη Χρυσή Μπάλα και από του χρόνου η επόμενη».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top