Αντιδράσεις στην Ελλάδα για το πανό αμφισβήτησης του Πολυτεχνείου (pics)

Αντιδράσεις στην Ελλάδα για το πανό αμφισβήτησης του Πολυτεχνείου (pics)

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ σήκωσαν ένα πανό που ήταν αναμενόμενο ότι θα γίνει θέμα στα ελλαδικά ΜΜΕ και θα προκαλέσει μεγάλη αντίδραση και συζήτηση κυρίως στα social media, αφού αμφισβητεί ανοιχτά τη γνησιότητα των γεγονότων του Πολυτεχνείου!

Συγκεκριμένα, οι «πορτοκαλί» σήκωσαν πανό στο νότιο πέταλο του ΓΣΠ, το οποίο έγραφε επί λέξει:

«Πολυτεχνείο 1973-2017. 44 χρόνια ψέματα»!

Ήδη έχει γίνει θέμα σε πολλές ιστοσελίδες, αρκετές από τις οποίες χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πανό πως προκλητικό (δείτε δύο σχετικές αναφορές, πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE