ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην άλλη του ζωή ήταν… σερβιτόρος ο Γιάκολις!

Στην άλλη του ζωή ήταν… σερβιτόρος ο Γιάκολις!

Πριν δυο εβδομάδες μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ, είχαν παίξει ρεπορτάζ ότι ο Αντόνιο Γιάκολις, “έπιασε” τον Άλεξ Ντα Σίλβα σε ασίστ (σέντρες ή πάσες) που έγιναν γκολ! Είχαν από έξι, οι δυο τεχνίτες ποδοσφαιριστές των κυανολεύκων. 

Ο Κροάτης εξτρέμ πήρε κεφάλι σ’ αυτήν την ειδική κατηγορία, αφού σέρβιρε δυο γκολ στον συμπατριώτη του Άντον Μάγκλιτσα, στο χτεσινό παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη στο “Da NoI Aμμόχωστος”. 

Στην άλλη του ζωή, πρέπει να ήταν σερβιτόρος σε εστιατόριο πολυτελείας, ο 25χρονος επιθετικός. Έχει βρει πολύ καλή χημεία (και) με τον συμπατριώτη του σέντερ φορ. 

Ο Γιάκολις ήρθε το καλοκαίρι υπό μορφή δανεισμού από την Ρουμανική Στεάουα. Βιάστηκαν κάποιοι να τον κρίνουν ως μετεγγραφή-πατάτα, όσο περνά ο χρόνος αποδεικνύει ότι είναι από τις πετυχημένες προσθήκες που έκανε η ομάδα το Καλοκαίρι. 

Ένα ποσό 260 χιλιάδων ευρώ θα χρειαστεί να πληρώσει ο Απόλλωνας στους Ρουμάνους, αν αποφασίσει να αγοράσει τον παίχτη με ελευθέρα το καλοκαίρι του 2018. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top