Να βρεθεί η φόρμουλα προσέγγισης των «αποτραβηγμένων»…

Να βρεθεί η φόρμουλα προσέγγισης των «αποτραβηγμένων»…

Είναι πολλοί ΑΕΛίστες που συνεχίζουν να περιορίζονται σε παρακολούθηση των αγώνων της ομάδας από την τηλεόραση. Για τους λόγους που μένουν μακριά, τα είπαμε (από ραδιοφώνου), τα γράψαμε στο ξεκίνημα της σεζόν. 

Επιβάλλεται να βρεθεί η φόρμουλα… προσέγγισης αυτών των ανθρώπων, από τη στιγμή που η ομάδα δείχνει ικανή να χτυπήσει -τουλάχιστον- την έξοδο στην Ευρώπη. 

Η επικοινωνία κάνει θαύματα στη σημερινή εποχή. Οι διοικούντες, ας βρουν τον τρόπο για πείσουν τουλάχιστον μια μερίδα των αποστασιοποιημένων οπαδών, να γυρίσουν στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου. 

Είναι άσχημο πράγμα, μια ομάδα που είναι τρίτη στον πίνακα, να έχει δίπλα της στα εντός έδρας παιχνίδια, το μάξιμουμ δυο χιλιάδες κόσμο (τόσοι ήταν περίπου χθες με τη Σαλαμίνα οι ΑΕΛίστες).   

Η ομάδα μέχρι πριν ένα μήνα δεν τσουλούσε. Είχε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, έβαζε γκολ με το σταγονόμετρο. Γενικά δεν ήταν σύνολο που εξέπεμπε υγεία. Είχε διαφόρων ειδών… θέματα. 

Όμως τις τελευταίες εβδομάδες, δεν μαζεύει απλώς τα τρίποντα, αλλά προοδευτικά… βγάζει στο γήπεδο και θετικές αρετές. Σκοράρει πολύ περισσότερο. Μερικοί παίχτες που απογοήτευσαν στα πρώτα ματς, δείχνουν αρκετά αλλαγμένοι. 

Είναι ομάδα του προπονητή η ΑΕΛ, που επαναλαμβάνουμε ότι από τις μεγάλες ομάδες του τόπου στη φετινή σεζόν, έχει ίσως την λιγότερη πίεση για επίτευξη των στόχων της. Nα μην ξεχνάμε ότι έχει τον χαμηλότερο προϋπολογισμό από τα μεγάλα κλαμπ του νησιού. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες

Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες

Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προχωρήσει σε ριζικό ανασχηματισμό της Κυβέρνησής του, ενώ ακούγεται  μάλιστα και συγκεκριμένη ημορομηνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE