ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Φως στα αίτια που επέφεραν το θάνατο του άτυχου Γιαννακού έριξε η νεκροτομή

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Φως στα αίτια που επέφεραν το θάνατο του άτυχου Γιαννακού έριξε η νεκροτομή

Φως στα αίτια που επέφεραν τον θάνατο του 80χρονου Γιώργου Γιαννακού, ο οποίος έσβησε στην άσφαλτο αφού παρασύρθηκε από όχημα, το απόγευμα της Δευτέρας (13/11), έριξε η νενομισμένη νεκροτομή, που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Του Τάσου Χριστοδούλου Ο άτυχος ηλικιωμένος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ThemaOnline η κα. Αντωνίου, «από την πρόσκρουση με το όχημα κτυπήθηκε στον θώρακα με αποτέλεσμα να υποστεί αιμορραγία στο πνεύμονα και να χάσει τη ζωή του». Υπενθυμίζουμε ότι η Αστυνομία δεν προχώρησε στη σύλληψη του 57χρονου οδηγού ο οποίος παρέσυρε τον 80χρονο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο οδικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 18:05 το απόγευμα της Δευτέρας 13/11, όταν ο άτυχος Γιαννακού προσπάθησε να διασταυρώσει πεζός την Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, πλησίον της συμβολής με την οδό Αυτοκράτωρος Θεόφιλου, στον Άγιο Δομέτιο. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 57χρονος που οδηγούσε στην Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου με κατεύθυνση από Άγιο Δομέτιο προς Λευκωσία τον παρέσυρε θανάσιμα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Δεν συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τον 80χρονο – Δεύτερο πεζό θύμα σε λίγες ημέρες ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Απεβίωσε ο πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Στη δημοσιότητα το όνομα του

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top